top of page
Sven_bewerkt.jpg

SVEN GOEDBLOED

Wat kan je als manager leren van dieren, dromen, elementen, de duivel en de dood? Hoe verbind je oeroude kennis van natuurlijke principes met wat jouw organisatie nodig heeft om te floreren? Dit boek is een poort naar de vergeten wijsheid van onze voorouders. Sven Goedbloed deelt elf principes van natuurlijk leiderschap die hij ontdekte tijdens zijn persoonlijke zoektocht in het sjamanisme en hij graag had gekend toen hij consultant was. Ieder principe wordt verdiept via een QR-bloem die een wereld opent van extra audio- en beeldmateriaal. Dat maakt De sjamaan en de manager een verrijkend boek voor leiders met honger naar diepgang. Doe er je voordeel mee. 

SVEN GOEDBLOED

"In retrospectief had ik als manager graag weet gehad van een aantal natuurwetten waar ik als sjamaan mee te maken kreeg. Dit boek is geboren uit de behoefte om deze inzichten te delen met de wereld van zaken en resultaat. Zie dit boek als een bondig reisverslag van een ziel die net even een ander pad bewandeld heeft en daarin gebieden heeft ontdekt die jou misschien verder kunnen helpen in jouw uitdagingen als leider. "
De Sjamaan en de Manager dag
De Sjamaan en de Manager dag
over 11 principes van natuurlijk leiderschap
Wanneer
Datum wordt nader bepaald
Waar
Utrecht,
Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Nederland

Herman Wijffels

“Dit is een krachtig boek over natuurlijk leiderschap en het inzetten van feminiene krachten in organisaties. De sjamaan en de manager is een praktische poort naar de wijsheid van onze verre voorouders."

Jitske Kramer 

"Als de verwondering verdwijnt, begint de illusie... het is een van de mooie wijsheden in dit boek. Het is een heerlijke paradox: door meer betovering en magie, komen we dichter bij de realiteit. Hoe? Door te leren van wat we al weten. Sven Goedbloed geeft in praktische taal inzicht in oeroude kennis."

Maarten , CFO

“Wat een helder, krachtig en vlot geschreven boek. En heel leuk om te lezen echt. Heel levendig. Elk hoofdstuk raakt iets aan en is in die zin al interactief. ”
bottom of page